Gyakori kérdések

Mi vagyunk az Étlapozz! Üdvözlöm, Varga Péter vagyok a csapat CEO-ja és egyben projektvezetője. Céljunk, hogy minél több vendéglátóhelynek tudjunk segíteni modernebbé és felhasználóbarátabbá tenni az étlapi megjelenésüket interaktív szoftveres megoldásokkal . Az termékfejlesztés mögött egy igazán lelkes mérnöki és marketinges csapat áll akik értik a probléma igazi súlyát és az érintőpontok funkcionális előnyeit. 

Digitális okos étlap megoldások, gravírozott asztali dekor és éttermi kiegészítőkkel. Célunk, hogy egyszerűbbé, gyorsabbá és modernebbé tegyük a vendégek számára a rendelési folyamatokat. Az érintőpont felülete úgy lett kifejlesztve, hogy mobiltelefonunk érintésével vagy QR kódos fotózással azonnal betöltse az étlapot. Igény esetén gyors wifi csatlakozásra is lehetőség van. Ez nem minden! Az egész érintőpont egyben szalvéta és fűszertartó is valamint a mai igényeknek megfelelően mobiltartóval szereltük amivel akár egy üzleti videó beszélgetés is elvégezhető kávézás közben.

Amennyiben egyedi elképzelés van, kollégánkkal tud egyeztetni. Aki az alapján tud információt és megoldást kínálni. 

A megrendelt termék mennyiség számától függ. Általában 7-14 nap a Csomagküldő szállítási feltételei mellett. 

Küldje tovább az Étlapozz email címre, amely a 

etlapozz@gmail.com néven található. 

 

Az üzenet során  jelölje az étterem nevét, kapcsolattartó nevét/elérhetőségét. Hogy kollégáink a megfelelő helyre illesszék a médiatartalmat. 

Igen, amennyiben szeretné hogy ez a szolgáltatás funkció legyen az okos platformon. Írható és újraírható funkciók Összegyűjtöttünk minden fontos részletet, amit csak tudni kell, illetve tudni lehet erről a technológiáról! A modern okostelefonok egyik kötelező kelléke az NFC. Sokan hallottak már róla, rengetegen azonban nem tudják, hogy mire való, ezért nem is használják, holott egy olyan kommunikációs technológiáról van szó, mely nemcsak egyszerű, hanem biztonságos és gyors lehetőséget is kínál az interakcióra. Az alábbiakban ezért minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk róla, így az általános definiálás mellett megannyi gyakorlati példával és hasznos tanáccsal is szolgálunk azok számára, akik alaposabban meg akarnak ismerkedni az NFC használatával. Az NFC a modern okoseszközök, különösképpen telefonok, tabletek vagy okosórák számára tesz lehetővé gyors és biztonságos vezeték nélküli adatcserét. A Bluetooth-hoz viszonyítva megbízhatóbb és az adatbiztonság tekintetében is magasabb szintet képvisel, a legnagyobb különbség azonban, hogy az NFC technológia csak 4 centiméteren belül teszi lehetővé az eszközök közti kapcsolatot. Ennek a kis távolságnak köszönhetően az NFC normál esetben semmiféle azonosítást sem igényel a felhasználók részéről, ami lényegesen fel tudja gyorsítani a kapcsolódást. Az étlapozz platformokon a leggyorsabb és megbízhatóbb NFC kártya típusok találhatók. Áramot nem igényel ezért és az adatot akár 100 évig is megőrzi.

A legtöbb ember ismeri a QR-kódokat – mindenhol láthatja őket. Az alkalmazásokban, névjegykártyákon vagy brosúrákban megnevezi. Bár a vonalkódokhoz hasonlóan néznek ki, a kialakítás más és több információt tárol. Kiválóan alkalmas adat kommunikációra. Egyetlen hátránya a NFC-vel szemben,hogy statikus ,tehát ha egyszer elkészül egy QR kód az nem lehet megváltoztatni. Használhatunk okostelefont és táblagépet beolvasni a QR-kódokat. Az újabbaknál általában natív kamera alkalmazás-szkennerek vannak, míg az idősebbeknek egy harmadik féltől származó alkalmazásra van szükségük. A kód beolvasása után a felhasználók értesítést kapnak, amely megmutatja a kód tartalmát. Megérinthetik, és a művelet végrehajtásra kerül. Ez lehet webhelylink, e-mail vagy Wifi kapcsolat. Az is lehetséges, hogy a QR-kód kezdeményezzen egy hasonló közösségi médiát és még sok minden mást. A folyamat egyszerű és nem igényel semmilyen technikai tapasztalatot. A felhasználóknak meg kell nyitni az alkalmazást, vagy a natív kamera alkalmazást, vagy a harmadik féltől származó alkalmazást. A kamera irányítása a QR-kódra általában elegendő a gyors válasz eléréséhez. Mi az Étlapozznál könnyedén használhatjuk étlapok beolvasására és / vagy gyors Wifi kapcsolódásra.

Fából készült termék esetén: Az uniós jog értelmében kétéves (jogszabály által előírt) szavatosságot nyújtunk. 

 

Webes médiatartalom esetén: Az Étlapozz weboldalán történő aldomain-en futó éttermi menükre teljeskörű garanciát vállalunk mind vizuális megjelenés és szöveg helyesség tekintetében. Az okos menüre 99% rendelkezésre állást biztosítunk amíg az előfizetés aktív. Rajtunk kívül álló szerver leállásra felelősséget nem vállalunk!