Mi pontosan az Étlapozz platforma?

Egy kitűnő hazai gyàrtó àltal fàból igényesen megmunkàlt eszköz, amivel könnyebbé, gyorsabbà és teljes mértékben érintés mentessé tehető a rendelés az éttermekben. Hasznàlata rendkívül egyszerű, mobiltelefonunk érintésével vagy a QR kód beolvasàsàval azonnal betölti az étterem étlapjàt, melyen keresztül akàr rendelés is leadható. Így nem kell a pincérnek többször odamennie ugyanahhoz a vendéghez,hogy “sikerült-e màr vàlasztania”,  ràadàsul az étlap fertőtlenítésével sem kell foglalkozni, mivel digitàlis.

 Sőt! Mi mindenre gondoltunk!  Az eszköz àltal gyors wifi csatlakozásra is van lehetőség, illetve az egész érintőpont egyben szalvéta és fűszertartó is. A mai igényeknek megfelelően mobiltartóval làttuk el, ami nagyon praktikus példàul egy kàvézàs közben lebonyolított üzleti videó beszélgetésnél vagy szelfi készítésénél.

Érvek a koncepció mögött

A covid világjárvány következtében kialakult helyzet, változások olyan sorát hozta magával, ami teljességgel felborította az eddigi megszokott életünket és szokásainkat. A vendéglátás volt az egyik ilyen terület amit teljesen megbénított a járványhelyzet. A statisztikák azt mutatják, hogy az étel kiszállítások száma többszörösére emelkedett, míg az éttermek forgalma csökkent. Most a járvány után még mindig nehéz helyzetben vannak az éttermek, mivel az emberek inkább maradtak a házhozszàllítàsnàl. Tovább nehezíti helyzetüket, hogy a higiénés elvárások magasak, szinte alig be tarthatóak. A startuppunk 2020 nyarán arra a problémára próbált megoldást találni, hogyan lehet csökkenteni a papíralapú étlapok használatát és felgyorsítani az ételrendelés folyamatait. Csapatunk hamar összeállt és elkezdtük a prototípus elkészítését. Az okos érintőpontunk fejlesztése nagyon jól sikerült mind dizájn mind funkcionalitás terén is. A nyugati minták alapján biztosak vagyunk abban, hogy ez a termék nagy belső értéket és előnyt jelenthet minden vendéglátónak.

Az igazán nagy áttörések gyakran kis lépésekkel kezdődnek.

Meik Wiking