Rólunk

Az igazán nagy áttörések gyakran kis lépésekkel kezdődnek.

Meik Wiking

 

Egy magyar fejlesztés egy lelkes magyar csapattal!

A csapat CEO-ja  és egyben projektvezetője Varga Péter akinek célja, hogy minél több vendéglátóhelynek tudjon segíteni modernebbé és felhasználóbarátabbá tenni az étlapi megjelenésüket interaktív szoftveres megoldásokkal . Az termékfejlesztés mögött egy igazán lelkes mérnöki és marketinges csapat áll akik értik a probléma igazi súlyát és az érintőpontok funkcionális előnyeit.

 

Csatlakozz hozzánk

Légy része valami újnak és teremtsünk együtt értéket a hazai vendéglátók számára! Csatlakozz és válj a startappunk motivált tagjává!

Varga Péter

Projektmenedzser
etlapozz@gmail.com
0 6 7 0 2 7 1 4 4 4 7

Vargáné Betti

Marketing /Social Média
etlapozz@gmail.com
0 6 2 0 2 4 1 8 5 3 5

Varga Tamás

Termékfejlesztés
etlapozz@gmail.com

Cserkuti Petra

Marketing /Social Média
etlapozz@gmail.com
0 6 2 0 4 2 5 1 0 1 0

Érvek a koncepció mögött

A covid világjárvány következtében kialakult helyzet változások olyan sorát hozta magával, ami teljességgel felborította az eddigi megszokott életünket és szokásainkat. A vendéglátás volt az egyik ilyen terület amit teljesen megbénitott a járványhelyzet. A statisztikák azt mutatják, hogy az étel kiszállítások száma többszörösére emelkedett amíg az éttermek forgalma csökkent. Most a járvány után még mindig nehéz helyzetben vannak az éttermek mivel az emberek inkább maradtak a házhoz rendeléshez. Tovább nehezíti helyzetük, hogy a higiéniás elvárások magasak, szinte alig betarthatók. A startappunk 2020 nyarán arra a problémára próbált megoldást találni, hogyan lehet csökkenteni a papíralapú étlapok használatát és felgyorsítani az étel rendelési folyamatokat. Csapatunk hamar összeállt és elkezdtük a prototípus elkészítését. Az okos érintőpontunk fejlesztése nagyon jól sikerült mind dizájn és funkcionalitás terén is . A nyugati minták alapján biztosak vagyunk, hogy ez a termék nagy belső értéket és előnyt jelenthet minden vendéglátónak.p

Mi pontosan az Étlapozz platform?

Egy digitális okos étlap megoldás, gravírozott asztali dekor és éttermi kiegészítőkkel. Célunk, hogy egyszerűbbé, gyorsabbá és modernebbé tegyük az vendégek számára a rendelési folyamatokat. Az érintőpont felülete úgy lett kifejlesztve, hogy mobiltelefonunk érintésével vagy QR kódos fotozással azonnal betöltse az étlapot. Igény esetén gyors wifi csatlakozásra is lehetőség van. Ez nem minden! Az egész érintőpont egyben szalvéta és fűszertartó is valamint a mai igényeknek megfelelően mobiltartóval szereltük amivel akár egy üzleti videó beszélgetés is elvégezhető kávézás közben.